Wie zijn we

Wie zijn we?

Pascal Lieverse

Teamleider, Designer & Developer

Waarom doe je mee?

Een vriend van mij is leider bij een gehandicapte scouting waar voornamelijk langdurige/permanente rolstoelgebruikers uit hele land zitten. Hij inspireerde mij ook om mee te doen met dit project zodat ik wat voor deze mensen kan betekenen.

Floris Warmenhoven

Software Developer

Waarom doe je mee?

Toen ik te horen kreeg dat ik de kans had om met Project B mee te doen, om de maatschappij (specifiek mensen met een chronische ziekte) te verbeteren moest ik deze kans benutten. Het lijkt mij super gaaf om iets te maken waar meerdere mensen van benutten. Het idee dat er zometeen mensen zijn die software gebruiken die ik geschreven heb, geeft mij al voldoening.

Jochem Warmenhoven

Software Developer

Waarom doe je mee?

Nadat ik mijn passie in software had gevonden, ben ik er altijd volledig voor gegaan. Project B geeft me de kans om software te ontwikkelen voor mensen die het nodig hebben. De mogelijkheden die deze wedstrijd bieden zijn van onschatbare waarde voor mij. Contact met bedrijven, software ontwikkeling voor gehandicapte mensen en iets teruggeven aan de maatschappij. Wie wil dat nou niet?

Danny Boevee

Systeembeheerder, Software/Game developer

Waarom doe je mee?

Ik vind project B een mooie kans om een innovatief idee te realiseren voor mensen met een chronische ziekte. Tevens geeft project B een mooie gelegenheid om met de nieuwste technologieën te werken. Hiermee kunnen wij een super gaaf idee ontwikkelen waarmee we iets teruggeven aan de maatschappij.