Update #5

Sinds onze vierde update zijn we druk bezig geweest met de eerste minigame af te ronden. Dit is ons ook gelukt. We gaan met onze proefpersoon, eind deze week, de minigame testen. Verder hebben we de gamewereld verder uitgebreid, we zijn daar zeer trots op. Hier een kleine teaser:

Ook zijn we druk bezig met ons onderzoek, die we voor school moeten uitvoeren. Hiermee moet duidelijk worden hoe wij het best onze minigame kunnen ontwerpen zodat mensen in een rolstoel hier maximaal voordeel van hebben.

We zijn met de nieuwe sprint van start gegaan met de tweede minigame en met de user interface.De tweede minigame wordt een klim spel, wat voornamelijk de armen van de gebruiker traint. Het doel van het spel is om een berg te beklimmen, terwijl er rotsen naar beneden rollen. Deze moet de gebruiker ontwijken om succesvol de top van de berg te behalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *